Welkom

Onze zondagse samenkomst wordt om 10.00 uur gehouden in de Exoduskerk aan de Beresteinlaan 263 in Den Haag (hoek Hengelolaan) zie Route...

Kom gerust een keer langs!

U bent van harte welkom. Onze samenkomst is toegankelijk voor iedereen.

Voor baby's is er een crèche en voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er Kinderclub MOOZ van 10:30 tot 11:30 uur.

Meditatie: “Uw huis”

05 uw huis(Psalm 5:8)
Het is bijzonder om te zien hoe in veel psalmen algemene uitspraken worden afgewisseld met heel persoonlijke woorden. Een van die persoonlijke uitroepen in Psalm 5 gaat over het huis van God. Koning David, die deze psalm gedicht heeft, was dankbaar dat hij Gods huis mocht binnengaan. Of David daarbij aan een letterlijk huis gedacht heeft, is maar de vraag. David bedoelt dat hij bij de Heer mag zijn, contact met Hem mag hebben. Dat wonder geldt voor iedere gelovige. Door Gods grote liefde is de deur geopend door het offer van Jezus Christus. Vol dankbaarheid en ontzag mogen wij binnenkomen.
Lees: Psalm 5

Share

Meditaties

39 Uw tent