Welkom

Onze zondagse samenkomst wordt om 10.00 uur gehouden in de Exoduskerk aan de Beresteinlaan 263 in Den Haag (hoek Hengelolaan) zie Route...

Kom gerust een keer langs!

U bent van harte welkom. Onze samenkomst is toegankelijk voor iedereen.

Voor baby's is er een crèche en voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er Kinderclub MOOZ van 10:30 tot 11:30 uur.

E-nieuwsbrief

Er komt een nieuw communicatiemiddel in de gemeente: de e-nieuwsbrief. Deze digitale nieuwsbrief is bedoeld voor mensen in en rond de gemeente. Dus ook voor vrienden, familie en kennissen van gemeenteleden. En voor mensen die een keer de gemeente of deze website bezocht hebben. Het is de bedoeling dat de nieuwsbrief 4 à 6 keer per jaar verschijnt.

Wat komt erin: nieuws dat ook voor mensen om de gemeente heen van belang kan zijn. Denk aan bijzondere acties, de start van een nieuw seizoen, speciale samenkomsten, activiteiten rond het 25-jarig jubileum van de gemeente, etc.

Doel van de e-nieuwsbrief is om contacten met mensen die de gemeente meer of minder goed kennen, aan te halen, en om hen te betrekken bij wat er gebeurt.

Hoe werkt het? Vaste bezoekers van de gemeente krijgen de e-nieuwsbrief automatisch. En iedereen kan zich via deze website aanmelden. Afmelden kan door onderaan de per e-mail ontvangen nieuwsbrief op Afmelden te klikken.

Share

Meditaties

12 zuiver zilver