Welkom

Onze zondagse samenkomst wordt om 10.00 uur gehouden in de Exoduskerk aan de Beresteinlaan 263 in Den Haag (hoek Hengelolaan) zie Route...

Kom gerust een keer langs!

U bent van harte welkom. Onze samenkomst is toegankelijk voor iedereen.

Voor baby's is er een crèche en voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er Kinderclub MOOZ van 10:30 tot 11:30 uur.

Kerst

Kerstfeest in de Exoduskerk:

Meditatie: “Meer vreugde”

(Psalm 4:8)
04 meer vreugde David ervaart tegenstand. Maar ondanks het feit dat anderen het hem moeilijk maken, blijft hij op de Heer vertrouwen. Van Hem verwacht hij het. En daardoor kan hij heel persoonlijk tot de Heer zeggen: In u vindt mijn hart meer vreugde dan zij in hun koren en wijn. Een persoonlijke relatie met God geeft meer voldoening dan overvloed aan eten en drinken. Dat is een getuigenis wat tot nadenken stemt.
Lees: Psalm 4

Groeien in je geloof

Wil jij groeien in je geloof en meer kennis opdoen over de Bijbel?

Wil jij groeien in je geloof en meer kennis opdoen over de Bijbel?Meld je dan nu aan voor de ETS-Bijbelcursus of volg in september een proefles op één van onze 55 cursuslocaties.

Geplaatst door Evangelisch College op vrijdag 18 augustus 2017

Bezoek de Facebook pagina ETS of de Website Evangelisch College voor meer informatie.

Meditaties

11 heilig paleis